Axion Nordic tilbyder nu pop-up foldetelte

Billige pop-up foldetelte med tryk
Priseksempel på komplet 3x3 pop-up foldetelt med 4 sider. Alt printet i dit design.

Samme kvalitet, som kendes fra vores oppustelige eventtelte, sublimationsprintet i dit design til en rigtig god pris. Besøg Axion Nordic og læs mere om vores pop-up foldetelte.

Slovakiske ingeniører
Vores gode venner i Slovakiet er geniale ingeniører. De designer og producerer de vildeste oppustelige konstruktioner. Deres nyeste projekt, er redningstelte og gigantiske oppustelige felthospitaler. Jeg var selv måløs, da jeg så en testvideo, hvor der testskydes med 9mm glock mod en af de 2 bar oppustelig søjler som bærer konstruktionen - crazy shit.

Se også vores redningstelte til forsvar og industri.

Men Juraj og hans professionelle slæng producerer også mere lavpraktiske tekstilprodukter. Alt i beachflag, bannere, flag, foldetelte, tipier mv bliver spyttet ud af fabrikken i Trencin.

Peter og jeg har primært fokuseret på de oppustelige produkter i kategorien "Axion" og har ikke ville gå i konkurrence med de produkter, som alle tilbyder. Aghh okay, vi har nogle enkelte gange sat gang i produktion af beachflag, men kun fordi kunden har købt vores Axion-produkter og fordi der har været tale om et større antal.

Kvalitet koster
Vi er udmærket klar over at et oppusteligt eventtelt kan være en stor investering for den lille virksomhed, der kun skal anvende teltet et par gange om året. Ja, selv den store virksomhed rynker nok på brynene, hvis der skal laves en teltby med 20 sammenbyggede telte. Søjlerne i de oppustelige telte er lavet i to lag og der går mange forskellige materialer til opbygningen. Arbejdsgangen er kompliceret, inderkernen i TPU skal skæres, svejses og ha' indsat tætte ventiler. Herefter skal yderstoffet printes, skæres og syes, før det krænges over TPU-kernen. Lynlåse, metalspænder, bardunspænder og meget andet skal syes og til sidst skal teltet testes for tæthed.

Pop-up foldetelte - det billigere alternativ
Vi er stadig fortalere for det oppustelige telte, men tilbyder nu foldetelte i god kvalitet til en meget fornuftig pris. Foldeteltet er et billigt alternativ til det oppustelige eventtelt. Opsætningstiden er næsten den samme og de kan wrappes i din grafik, som du ønsker. For at gøre udvalget mere overskueligt, har vi cuttet ned. Vi tilbyder kun foldeteltene i den bedste kvalitet og aluminium-skellettet i de stærkeste versioner. Foldeteltene fås fra 3x3 meter op til 8x4 meter og kan sammenbygges. Til teltene kan der købes alm. teltsider, eller sider med vinduer, døre og meget andet.

Anonymouss billede