Nilfisks ikoniske G70 støvsuger som powerbank

De fleste kender den legendariske og ikoniske G70 støvsuger fra den danske producent NILFISK. Få mennesker er i tvivl om hvilket apparat der er tale om når man bliver præsenteret for et billede af en sådan støvsuger.

Da vi designer og producerer formstøbte gimmicks kunne slet vi ikke lade være med at gribe fat i Nilfisk for at præsentere ideen vi havde fået.

Nilfisk G70 som powerbank
Nilfisk G70 som powerbank

På billedet ser du en Nilfisk støvsuger i miniformat. Inde i støvsugeren er der et 3000 mAh batteri som kan oplade din telefon.
Og bemærk så at når kablet er i opladeren/støvsugeren så går det hele op i en højere enhed, for så udgør kablet nemlig selve støvsugerslangen.

Men hvad kan Nilfisk så bruge dette produkt til?

Vi synes at firmagaver er fantastiske. De viser at en virksomhed værdsætter deres kunder. Fantasien hos afsenderen begrænser sig dog oftest til vin og chokolade.

Prislejet på disse powerbanks, ved køb af eksempelvis 500 enheder tilsvarer prisen på en god flaske vin - omkring 100 kroner.
Vi mener dog ikke at modtageren af vinflasken skænker Nilfisk en tanke når flasken konsumeres den førstkommende fredag.

Men Nilfisk powerbanken derimod bliver brugt til hundredevis af opladninger af diverse apparater. Og når engang batteriet dør (for det gør det på alle powerbanks) så er den simpelthen for smuk til at smide ud. Herefter er den typisk at finde på skrivebordet som en lille pyntegenstand.

Vi har masser af denne slags skæve ideer på lager. Vi elsker at designe dem i 3D og producere dem som fysiske produkter.

Anonymouss billede