Pust dig op til valgkamp

Når folketingsvalget nærmer sig, raser de politiske debatter endnu engang. Imellem rød, blå og nu også grøn blok skal der debatteres og diskuteres hvordan Danmark skal ledes, styres og forbedres i de kommende 4 år.

Er du politiker eller repræsentant for et politisk parti, står du måske lige nu og skal tage en beslutning om, hvordan du skal repræsentere dig selv og dit parti i løbet af vinteren og foråret op til det forestående valg.

Du og dit politiske budskab skal være synlig og du har behov for et set-up som er funktionelt, let at transportere samt hurtigt at sætte op og tage ned. Intet løser denne opgave bedre end vores serie af oppustelige Axion produkter.

Derfor vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej, med to fremragende forslag til, hvordan du bliver synlig med dit politiske budskab både ved indendørs og udendørs arrangementer.

Forslag 1: Den lille pop-up stand

Lille pop-up stand bestående af oppusteligt bord og søjle
Dette lille oppustelige kit bestående af søjle og bord, opstilles på ca. 1 minut.

Når pladsen er knap og det skal gå hurtigt, så handler det om at være praktisk og bruge højden i stedet. Vores oppustelige søjler er perfekte til netop dette formål. Med en søjle på 3, 4 eller 5 meter bliver du synlig på afstand, og det store printområde kan med fordel anvendes til at præsentere dit valgslogan og politiske budskab for den del af publikum, som går tæt forbi din stand.

Cafébordet er samtidig en sand klassiker, som efterhånden er fulgt med rigtig mange ordre på vores oppustelige produkter. Bordet er, som du kan se i videoen herunder, meget stabilt, og er en perfekt station til en politisk debat.

Forslag 2: En oppustelige base

stort setup til valgkamp inkl telt
Med et Axion eventtelt er du klar til at indtage ethvert udendørs arrangement med uovertruffen blikfang og tiltrækningskraft

Har du mere plads at gøre med, og vil du gerne gøre lidt mere for at give dine kommende vælgere en oplevelse, når de kommer forbi din stand? Denne oppustelige messestand et godt eksempel på, hvordan du kan lave en lille base for dit parti eller dit eget kandidatur. Her kan du invitere vælgerne indenfor i et univers af partiets farver og politiske budskaber, som i sandhed er indbydende og inspirerende for den påvirkelige vælger.

Foruden søjlerne og cafébordet fra den lille pop-up stand, har vi her inkluderet en bardisk. Disken er et godt alternativ eller supplement til cafébordet, hvis I er flere repræsentanter på messestanden, eller hvis I har brug for ekstra plads til at præsentere valgmateriale. Disken er 120cm bred, og kan ligesom cafébordet leveres med en plexiglasplade få at fuldende udtrykket, og lave overfladen endnu mere stabil.

Eventteltet, som her er vist i en udgave på 4x4 meter, fås yderligere i målene 3,3 x 3,3 meter, 5 x 5 meter og 6 x 6 meter. Teltet er perfekt til dig, som skal repræsentere partiet til et udendørs arrangement, og giver dig læ for blæst og regn eller stærk sol. Tilbyder du vælgerne en politisk diskussion i vejrbestandige forhold, som inde i dette telt, har du slået dine politiske modstandere fra første ord.

Inde eller ude – vi har en løsning

Uanset om du skal repræsentere dit parti inde eller udendørs, så kan vi med vores oppustelige Axion produkter finde den rette løsning til dig. Produkterne er udviklet med udendørs brug i tankerne, og er testet ved ekstremt høje vindhastigheder, men det æstetiske udseende kombineret med de lette transportforhold og den hurtige opsætning og nedtagning af din messestand gør produkterne mindst lige så eftertragtede til indendørs brug.

Kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer perfekt til din politiske tourné, og udviklet et gratis 3D mock-up til dig.

Anonymouss billede